You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-11-13

Sote-alalla on huolta siitä, miten pienet yritykset kestävät tietoturvan parantamisen kustannukset — valtiolta toivotaan tukea yle.fi/uutiset/3-11646290 Hanna-Maija Kause sanoo, että tietoturvajärjestelmiin fokusoimisen lisäksi vähintään yhtä tärkeää on kehittää tietoturvakulttuuria. “Se tarkoittaa sitä, että tarvitaan enemmän koulutusta turvallisista tietosuojakäytännöistä ja tietosuojakulttuurista, joka kaikissa organisaatioissa on.” Australian government warns of possible ransomware attacks on health sector www.zdnet.com/article/australian-government-warns-of-possible-ransomware-attacks-on-health-sector/#ftag=RSSbaffb68 […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-11-02

Oracle Releases Out-of-Band Security Alert us-cert.cisa.gov/ncas/current-activity/2020/11/02/oracle-releases-out-band-security-alert Oracle has released an out-of-band security alert to address a remote code execution vulnerabilityCVE-2020-14750in Oracle WebLogic Server. A remote attacker can exploit this vulnerability to take control of an affected system. Read also: www.oracle.com/security-alerts/alert-cve-2020-14750.html Poliisille ilmoitettujen tietomurtojen määrä on liki tuplaantunut parissa vuodessa rikosten todellinen määrä on vielä suurempi […]

Read More

[HackerNews] Authorities Seize DoubleVPN Service Used by Cybercriminals

All posts, HackerNews

A coordinated international law enforcement operation resulted in the takedown of a VPN service called DoubleVPN for providing a safe haven for cybercriminals to cover their tracks. “On 29th of June 2021, law enforcement took down DoubleVPN,” the agencies said in a seizure notice splashed on the now-defunct site. “Law enforcement gained access to the […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.