You might be interested in …

[HackerNews] Critical Cosmos Database Flaw Affected Thousands of Microsoft Azure Customers

All posts, HackerNews

Cloud infrastructure security company Wiz on Thursday revealed details of a now-fixed Azure Cosmos database vulnerability that could have been potentially exploited to grant any Azure user full admin access to other customers’ database instances without any authorization. The flaw, which grants read, write, and delete privileges, has been dubbed “ChaosDB,” with Wiz researchers noting […]

Read More

[NCSC-FI News] Nettikatko paljastui kyberhyökkäykseksi kohteena Ukrainan armeija?

Venäjän aloittaman Ukrainan-sodan alkupäivinä tapahtunut laaja Viasatin satelliittiyhteyksien toimintahäiriö on paljastumassa kyberhyökkäykseksi. Isku kohdistui satelliittipohjaisiin internet-yhteyksiin, ja toteutettiin reitittimet toimintakyvyttömäksi tekevällä ohjelmistopäivityksellä, kertoo saksalaisiin hallituslähteisiin tukeutuva Der Spiegel Hyökkäyksen kohteena oli Viasatin KA-SAT-palvelu, jota käytetään runsaasti Itä-Euroopassa. Sitä käyttää myös Ukrainan armeija. Kyberhyökkäys aiheutti häiriöitä myös Saksan energiantuotannossa, sillä verkkoyhteys ainakin 3000 tuulivoimalaan katkesi hyökkäyksessä. […]

Read More

[NCSC-FI News] Check Point Research detects Vulnerability in the Rarible NFT Marketplace, Preventing Risk of Account Takeover and Cryptocurrency Theft

Check Point Research identifies a vulnerability within the Rarible NFT Marketplace that allows attackers to take over cryptocurrency wallets. By luring victims to click on a malicious NFT, an attacker can take full control of the victim’s crypto wallet to steal funds CPR immediately reported this flaw to Rarible, which acknowledged and installed a fix. […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.