You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-03

Koronavirustartuntoja jäljittävän sovelluksen testaaminen alkaa Suomessa samalla yhteiseurooppalaisen ratkaisun löytäminen näyttää yhä vaikeammalta yle.fi/uutiset/3-11332842 Koronavirustartuntojen jäljittävän puhelinsovelluksen testaaminen käynnistyy tässä kuussa Suomessa. Vaasan keskussairaalassa toteutettavassa pilottihankkeessa selvitetään, miten hyvin puhelimien Bluetooth-teknologia selviää lähikontaktien kartoituksesta. Sosiaali- ja terveysministeriö on arvioinut, että altistumisia jäljittävä sovellus voisi olla käytettävissä kesäkuussa. Levittääkö 5G-säteily koronavirusta ja onko se uhka lasten […]

Read More

[HackerNews] OWASP’s 2021 List Shuffle: A New Battle Plan and Primary Foe

All posts, HackerNews

Code injection attacks, the infamous king of vulnerabilities, have lost the top spot to broken access control as the worst of the worst, and developers need to take notice. In this increasingly chaotic world, there have always been a few constants that people could reliably count on: The sun will rise in the morning and […]

Read More
CTF Scoreboard

CTF Scoreboard

All posts, PHP

This is the scoreboard script used in the NCSC-FI #tietoturvahaaste-hackathon / CTF. It’s a very simple script that you can set up to show scores in a competition. It requires a web server running PHP. Copy the files and folders to the directory that serves your webpages. Open in browser and F11 for full screen. The […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.