You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2021-07-23

When coin miners evolve, Part 1: Exposing LemonDuck and LemonCat, modern mining malware infrastructure www.microsoft.com/security/blog/2021/07/22/when-coin-miners-evolve-part-1-exposing-lemonduck-and-lemoncat-modern-mining-malware-infrastructure/ Anything that can gain access to machineseven so-called commodity malwarecan bring in more dangerous threats. Weve seen this in banking Trojans serving as entry point for ransomware and hands-on-keyboard attacks. LemonDuck, an actively updated and robust malware thats primarily known […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-07-16

Britannia, USA ja Kanada epäilevät Venäjää koronarokotetutkijoiden vakoilusta yle.fi/uutiset/3-11451847 Maiden mukaan hakkeriryhmä APT29 eli Cozy Bear on hyökännyt rokotetutkimuksessa mukana olevia tutkimusryhmiä vastaan, niin akateemisia kuin lääketeollisuudenkin. Katso myös: www.ncsc.gov.uk/news/uk-and-allies-expose-russian-attacks-on-coronavirus-vaccine-development ja www.ncsc.gov.uk/news/advisory-apt29-targets-covid-19-vaccine-development Useita poliitikkojen ja julkisuuden henkilöiden Twitter-tilejä kaapattiin – Bitcoin-valuuttaa onnistuttiin huijaamaan yli 100 000 euron arvosta yle.fi/uutiset/3-11450130 Viestejä lähetettiin muun muassa Yhdysvaltojen entisen […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2021-04-26

Valtion virastoihin tietomurto Kiina vastaavien iskujen takana, viranomainen vaitelias www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000007942369.html Ohjelmistoaukon kautta tehty hyökkäys herättää paljon kysymyksiä, mutta vastaukset ovat niukkoja. Petos­tehtailijoiden epäillään käyttäneen hyväkseen OmaPostia ja taksi­sovellusta saaliiksi kymmeniä­tuhansia euroja www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000007942423.html Kahta vangittuna ollutta miestä epäillään törkeästä tietomurrosta, tietosuojarikoksesta ja yhteensä 46 petosrikoksesta OmaPosti – -sovellukseen liittyen. Despite arrests in Spain, FluBot operations explode […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.