You might be interested in …

[BleepingComputer] E-commerce giant suffers major data breach in Codecov incident

E-commerce platform Mercari has disclosed a major data breach incident that occurred due to exposure from the Codecov supply-chain attack. Mercari is a Japanese public company and an online marketplace that has recently expanded its operations to the United States and United Kingdom. […] Source: Read More (BleepingComputer)

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2021-01-20

Tietoturva ei ole luksustuote www.tivi.fi/uutiset/tv/465d7ff0-5446-4ca6-ac28-6d1850a26112 “Rahalla ei voi ostaa yrityksen sisäistä viestintää ja uskallusta myöntää virheet. Mikään määrä tietoturvatyökaluja ei pelasta, jos yrityksessä henkilöstö pelkää oman työnsä puolesta tai heitä ei oteta tosissaan virheen sattuessa kohdalle.”. “Lopulta monimutkaisiin ongelmiin ratkaisut voivat löytyä läheltä, omista työntekijöistä ja yrityksen omasta kulttuurista. Tietoturva on holistista ja sen pitäisi […]

Read More

[BleepingComputer] Akamai DNS global outage takes down major websites, online services

Akamai is investigating an ongoing outage affecting many major websites and online services including Steam, the PlayStation Network, Newegg, Cloudflare, AWS, Amazon, Google, and Salesforce. […] Source: Read More (BleepingComputer)

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.