You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-23

The Week in Ransomware – May 22nd 2020 – Constantly Innovating www.bleepingcomputer.com/news/security/the-week-in-ransomware-may-22nd-2020-constantly-innovating/ Ransomware operators continue to leak data for their victims and develop new ways to infect victims without being detected by security software. This week, we saw Snake ransomware leak data from Fresenius Medical Care, and REvil claims to have a buyer for the […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-12-14

Kyberuhat yleistyvät Miten Suomen yritykset pärjäävät? www.etla.fi/julkaisut/kyberuhat-yleistyvat-miten-suomen-yritykset-parjaavat/ Vaikka Suomen yritysten kyberturva onkin Euroopan keskitasoa vahvempaa, on Suomi jäämässä kehityksen kärjestä useilla eri mittareilla arvioituna. Erityisesti tietovuodot vaikuttavat tuottavan kotimaisille yrityksille poikkeuksellisen paljon haasteita. Highly Evasive Attacker Leverages SolarWinds Supply Chain to Compromise Multiple Global Victims With SUNBURST Backdoor www.fireeye.com/blog/threat-research/2020/12/evasive-attacker-leverages-solarwinds-supply-chain-compromises-with-sunburst-backdoor.html FireEye has uncovered a widespread campaign, […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-08-11

Viittä nuorta miestä epäillään tietomurroista yritysten verkkopalveluihin poliisin mukaan yksittäisiä tietomurtoja paljastui useita miljoonia yle.fi/uutiset/3-11487798 Poliisin esitutkinta kesti lähes kolme vuotta. Tutkinnassa oli jopa 10 miljoonaa yksittäistä tekoa. Lue myös: www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/esitutkinta_tietomurtojen_tehtailusta_valmistui_epaillyt_nuoret_miehet_tekoaikaan_alaikaisia_92557. Sekä: www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006598167.html NCC Group admits its training data was leaked online after folders full of Crest pentest certification exam notes posted to Github www.theregister.com/2020/08/11/ncc_group_crest_cheat_sheets/ […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.