You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-12-03

Widespread android applications still exposed to vulnerability on google play core library blog.checkpoint.com/2020/12/03/widespread-android-applications-still-exposed-to-vulnerability-on-google-play-core-library/ A new vulnerability for the Google Play Core Library was published late August, given the CVE-2020-8913, which allows Local-Code-Execution (LCE) within the scope of any application that has the vulnerable version of the Google Play Core Library. Code execution is an attackers […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-04

F-Secure varoitti äsken haavoittuvuuksista nyt alkoivat hyökkäykset www.tivi.fi/uutiset/tv/45c37640-e8d3-416b-a501-b10979428311 Salt-sovellus ei välttämättä ole tuttu suurelle yleisölle, mutta järjestelmien ylläpitäjille se on. Sitä käytetään palvelinten hallintaan datakeskuksissa, pilvessä ja yritysten omissa konesaleissa. ZDnet kirjoittaa, että viikonlopun aikana hakkerit ovat uutterasti nuuskineet verkosta Salt-asennuksia. Hyökkäyksiä on myös tehty. Kohteiksi ovat joutuneet ainakin LineageOS -mobiilikäyttöjärjestelmän kehittäjät, Ghost-blogialusta sekä sertifikaattiviranomainen […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-08-21

Group-IBs new report on Silence: Damage from Silence APT operations increases fivefold. The gang deploys new tools on its worldwide tour www.group-ib.com/media/silence-attacks/ Group-IB, a Singapore-based cybersecurity company that specializes in preventing cyberattacks, has exposed the most recent campaigns carried out by Silence, a Russian-speaking APT group, in the new “Silence 2.0: Going Global” report. Group-IB […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.