You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-11-09

Tietoja ja toimintaohjeita on saatavissa poliisin nettisivuilta ja poliisin valtakunnallisesta puhelinneuvontapalvelusta Vastaamon tietomurtoon liittyen www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/tietoja_ja_toimintaohjeita_on_saatavissa_poliisin_nettisivuilta_ja_poliisin_valtakunnallisesta_puhelinneuvontapalvelusta_vastaamon_tietomurtoon_liitt… Psykoterapiakeskus Vastaamon tietovuodon uhrit ovat tehneet poliisille jo noin 25 000 rikosilmoitusta. Ilmoituksia käsitellään poliisilaitoksissa jatkuvasti. Rikosilmoitusten käsittely viivästyttää myös rikosilmoitusten jäljennösten lähettämistä. Lisäksi: yle.fi/uutiset/3-11637719 Työryhmä selvittämään kriittisten toimialojen tietoturvaa – Psykoterapiapalveluja tarjovan Vastaamon tietomurron jälkeen on havahduttu tutkimaan ja […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-12-28

U.S. Coast Guard Says Ryuk Ransomware Took Down Maritime Facility www.bleepingcomputer.com/news/security/us-coast-guard-says-ryuk-ransomware-took-down-maritime-facility/ The systems encrypted by Ryuk Ransomware directly impacted the facility’s “entire corporate IT network (beyond the footprint of the facility)” [emphasis ours] and physical access and camera control systems, and it also led to “loss of critical process control monitoring systems.” Ransomware Hits Maastricht […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2021-01-17

BugTraq Will Continue: Strong internal and community feedback cancels termination www.securityfocus.com/archive/1/542248 CISA Publishes 2020 Chemical Security Presentations www.cisa.gov/chemical-security-summit Topic include: cyber and physical security in manufacturing, cybersecurity evaluation tool and others. Researchers Disclose Undocumented Chinese Malware Used in Recent Attacks thehackernews.com/2021/01/researchers-disclose-undocumented.html Cybersecurity researchers have disclosed a series of attacks by a threat actor of Chinese […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.