You might be interested in …

Podcast appearance | Jargonmankeli ep. #11

I was recently interviewed on Alma Talent’s podcast about cybercrime. The interview is in Finnish. You can find the Jargonmankeli-podcast on any decent podcast platform, (here’s the iTunes link). Here’s the SoundCloud link if the embed doesn’t work.

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-04

F-Secure varoitti äsken haavoittuvuuksista nyt alkoivat hyökkäykset www.tivi.fi/uutiset/tv/45c37640-e8d3-416b-a501-b10979428311 Salt-sovellus ei välttämättä ole tuttu suurelle yleisölle, mutta järjestelmien ylläpitäjille se on. Sitä käytetään palvelinten hallintaan datakeskuksissa, pilvessä ja yritysten omissa konesaleissa. ZDnet kirjoittaa, että viikonlopun aikana hakkerit ovat uutterasti nuuskineet verkosta Salt-asennuksia. Hyökkäyksiä on myös tehty. Kohteiksi ovat joutuneet ainakin LineageOS -mobiilikäyttöjärjestelmän kehittäjät, Ghost-blogialusta sekä sertifikaattiviranomainen […]

Read More

[ZDNet] Western Australia finally thinks about quarantining COVID check-in info from cops

All posts, ZDNet

In June 2021, the Australian hard border state has begun the process of protecting COVID contact tracing information from law enforcement, after WA Police have already used it. Source: Read More (Latest topics for ZDNet in Security)

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.