You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2021-05-17

Lukiolaiskolmikko huomasi tietoturva-aukon sähköisessä yo-kirjoitus­järjestelmässä: Oli iso yllätys, että saimme toimimaan näin ison hyökkäys­ketjun www.hs.fi/kotimaa/art-2000007980520.html TÄMÄN kevään ylioppilaskirjoitusten aikana maaliskuun loppupuolella Ylioppilastutkintolautakunta (YTL) sai vinkin, että sen Abitti-järjestelmässä on erittäin vakava tietoturva-aukko. Abitti on nykyisin sähköisissä ylioppilaskirjoituksissa käytettävä järjestelmä.. Alkuperäinen blogikirjoitus www.abitti.fi/blogi/2021/05/abitista-on-korjattu-kaksi-tietoturvahaavoittuvuutta/. Abitista on korjattu kaksi vakavaa tietoturva-aukkoa. Ensimmäinen, merkitykseltään vähäisempi haavoittuvuus koskee kokelaan tikkua. […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-11-05

Ransomware freezes govt IT in Canadian territory of Nunavut, drops citizens right Inuit www.theregister.co.uk/2019/11/04/ransomware_freezes_nunavut_canada/ A malware infection has crippled the IT operations in the remote Canadian territory of Nunavut. An alert from the provincial government on Monday says that “all government services requiring access to electronic information” are being impacted by what they describe as […]

Read More

Disobey 2020: Paradigm Shift

Here is my talk from Disobey 2020 titled “paradigm shift”. The talk is about shifting perspectives in the infosec community to better understand user’s problems and other things.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.