You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-01-19

Kohta kaikki tapahtuu pilvessä Amazonin evankelista vertaa pilvipalveluita sähkölaitoksiin yle.fi/uutiset/3-11151242 Pilvipalveluista on lyhyessä ajassa muodostunut perusta, jonka päälle arkemme rakentuu. Sähköpostit, valokuvat ja pikaviestit tallentuvat kaikki palvelinkeskuksiin eri puolille maailmaa.. Suomessa yritykset ovat viime vuosien aikana siirtyneet vauhdilla pilvipalveluiden asiakkaiksi. Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n tilastojen mukaan suurista suomalaisyrityksistä 90 prosenttia käyttää maksullisia pilvipalveluita.. Suunta on aivan […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-12-04

KUTSU TRAFICOMIN KYBERTURVALLISUUSKESKUKSEN MEDIAWEBINAARIIN: ONKO KODIN ÄLYLAITE AVOIN OVI HAKKERILLE? www.epressi.com/tiedotteet/teknologia/kutsu-traficomin-kyberturvallisuuskeskuksen-mediawebinaariin-onko-kodin-alylaite-avoin-ovi-hakkerille.html Verkossa olevat älylaitteet voivat olla kanava koteihin suuntautuviin tietoturvahyökkäyksiin. Siksi tuotteiden valmistajien ja markkinoijien täytyy varmistaa laitteidensa tietoturvataso. Miten vuosi sitten Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin julkistama Tietoturvamerkki on otettu vastaan yrityksissä? Miten se auttaa kuluttajia löytämään tietoturvallisen älylaitteen?. Ilmoittaudu mediawebinaariimme viimeistään ti 8.12. klo […]

Read More

[TheRecord] Academics bypass PINs for Mastercard and Maestro contactless payments

A team of scientists from a Swiss university has discovered a way to bypass PIN codes on contactless cards from Mastercard and Maestro. The now-patched vulnerability would have allowed cybercriminals to use stolen Mastercard and Maestro cards to pay for expensive products without needing to provide PINs on contactless payments. The attack basics Discovered by […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.