You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2021-06-30

Public Windows PrintNightmare 0-day exploit allows domain takeover www.bleepingcomputer.com/news/security/public-windows-printnightmare-0-day-exploit-allows-domain-takeover/ Another vulnerability, CVE-2021-1675 also regarding Print Spooler, was fixed in the Microsoft June update. Researchers from Chinese security company Sangfor, decided to release their writeup and demo exploit called PrintNightmareand believed to release information about the same issue. As it turns out PrintNightmare is not the […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-07-03

New Apple macOS Big Sur feature to hamper adware operations www.zdnet.com/article/new-apple-macos-big-sur-feature-to-hamper-adware-operations/#ftag=RSSbaffb68 Apple has disabled the ability to silently install macOS profiles from the CLI in macOS 11, a measure that was widely employed by adware and malware gangs. Windows 10: Microsoft Defender ATP now rates your security configurations www.zdnet.com/article/windows-10-microsoft-defender-atp-now-rates-your-security-configurations/#ftag=RSSbaffb68 New Microsoft Defender ATP service will […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-10-07

Mikko Hyppönen: Unohda nämä kaksi turvasääntöä www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006262088.html F-Securen tietoturvajohtaja Mikko Hyppönen haluaa kumota yleisen uskomuksen siitä, että kalastelun tai nettihuijauksen uhriksi joutuneet ihmiset olisivat tyhmiä tai tapahtunut olisi heidän omaa vikaansa.. Hyppösen mukaan verkkokonnien keksimät uudet keinot ovat tehneet kahdesta klassisesta turvallisen verkkosivuston tunnusmerkistä vanhentuneita. Nämä ovat osoiterivillä oleva lukon kuva sekä osoiterivillä näkyvä turvallisena […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.