You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2021-09-12

Windows MSHTML zero-day exploits shared on hacking forums www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/windows-mshtml-zero-day-exploits-shared-on-hacking-forums/ Threat actors are sharing Windows MSHTML zero-day (CVE-2021-40444) tutorials and exploits on hacking forums, allowing other hackers to start exploiting the new vulnerability in their own attacks. Last Tuesday, Microsoft disclosed a new zero-day vulnerability in Windows MSHTML that allows threat actors to create malicious documents, […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-09-16

Tietovuoto: Kiinalaisyrityksen urkintalistalla on 799 suomalaista, joukossa poliitikkoja ja heidän lähipiiriään Katso, miten suomalaiset on jaoteltu yle.fi/uutiset/3-11544521 Poikkeuksellinen tietovuoto kertoo, millaiset suomalaiset vaikuttajat kiinnostavat Kiinaa. Pitkään kestävä syysmyrsky huolettaa sähköyhtiöitä “Valmiudessa on moninkertainen määrä työntekijöitä” yle.fi/uutiset/3-11547019 Keski-Pohjanmaalla toimivat sähköyhtiöt ovat nostaneet selvästi varautumistaan voimakkaan ja poikkeuksellisen pitkäkestoisen syysmyrskyn varalle. Yhä useampi on huolissaan lähipiiriinsä kohdistuvista […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-10-29

Why the extortion of Vastaamo matters far beyond Finland and how cyber pros are responding www.cyberscoop.com/finland-vastaamo-hack-response/ Even for veterans of cybercriminal investigations, the recent extortion of a psychotherapy practice in Finland has been unusual and disturbing. Kyberturvallisuusprofessori vaatii kansallista selvitysryhmää penkomaan Vastaamon vuotoa www.tivi.fi/uutiset/tv/cd1d113a-f573-406a-9aa5-ad59bb17c117 Psykoterapiakeskuksen tietomurto ja kansalaisten laaja kiristys ovat kansallinen kriisitilanne, katsoo kyberturvallisuuden […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.