[HackerNews] Researchers Link CryptoCore Attacks On Cryptocurrency Exchanges to North Korea

State-sponsored hackers affiliated with North Korea have been behind a slew of attacks on cryptocurrency exchanges over the past three years, new evidence has revealed.
Attributing the attack with “medium-high” likelihood to the Lazarus Group (aka APT38 or Hidden Cobra), researchers from Israeli cybersecurity firm ClearSky said the campaign, dubbed “CryptoCore,” targeted crypto exchanges in

Source: Read More (The Hacker News)

You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-04

F-Secure varoitti äsken haavoittuvuuksista nyt alkoivat hyökkäykset www.tivi.fi/uutiset/tv/45c37640-e8d3-416b-a501-b10979428311 Salt-sovellus ei välttämättä ole tuttu suurelle yleisölle, mutta järjestelmien ylläpitäjille se on. Sitä käytetään palvelinten hallintaan datakeskuksissa, pilvessä ja yritysten omissa konesaleissa. ZDnet kirjoittaa, että viikonlopun aikana hakkerit ovat uutterasti nuuskineet verkosta Salt-asennuksia. Hyökkäyksiä on myös tehty. Kohteiksi ovat joutuneet ainakin LineageOS -mobiilikäyttöjärjestelmän kehittäjät, Ghost-blogialusta sekä sertifikaattiviranomainen […]

Read More

[BleepingComputer] Google Chrome will add HTTPS-First Mode to keep your data safe

Google will add an HTTPS-First Mode to the Chrome web browser to block attackers from intercepting or eavesdropping on users’ web traffic. […] Source: Read More (BleepingComputer)

Read More

[ThreatPost] Keksec Cybergang Debuts Simps Botnet for Gaming DDoS

All posts, ThreatPost

The newly discovered malware infects IoT devices in tandem with the prolific Gafgyt botnet, using known security vulnerabilities. Source: Read More (Threatpost)

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.