You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2019-10-07

Mikko Hyppönen: Unohda nämä kaksi turvasääntöä www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006262088.html F-Securen tietoturvajohtaja Mikko Hyppönen haluaa kumota yleisen uskomuksen siitä, että kalastelun tai nettihuijauksen uhriksi joutuneet ihmiset olisivat tyhmiä tai tapahtunut olisi heidän omaa vikaansa.. Hyppösen mukaan verkkokonnien keksimät uudet keinot ovat tehneet kahdesta klassisesta turvallisen verkkosivuston tunnusmerkistä vanhentuneita. Nämä ovat osoiterivillä oleva lukon kuva sekä osoiterivillä näkyvä turvallisena […]

Read More

[TheRecord] Wikimedia bans seven Chinese users citing “security risk”

The Wikimedia Foundation, the organization behind the Wikipedia portal, has banned seven Chinese users on Monday, citing a “security risk.” “We have banned seven users and desysopped a further 12 as a result of long and deep investigations into activities around some members of the unrecognized group Wikimedians of Mainland China,” Maggie Dennis, the Wikimedia Foundation’s […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-09-10

Business Email Compromise Is a $26 Billion Scam Says the FBI www.bleepingcomputer.com/news/security/business-email-compromise-is-a-26-billion-scam-says-the-fbi/ FBI’s Internet Crime Complaint Center (IC3) says that Business Email Compromise (BEC) scams are continuing to grow every year, with a 100% increase in the identified global exposed losses between May 2018 and July 2019. 281 Arrested in Worldwide Business Email Compromise Crackdown […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.