You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-10-08

Saitko tekstiviestin Postin nimissä? Varothan, viesti voi olla huijaus www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/ajankohtaista/saitko-tekstiviestin-postin-nimissa-varothan-viesti-voi-olla-huijaus Päivitetty 07.10.2020 14:28. Uudessa huijaustyypissä tekstiviestillä lähetetystä linkistä aukeava kalastelusivu muuntautuu päätelaitteesi mukaan: iOS-laitteilta kalastellaan iCloud-tunnuksia, Androideille tarjotaan haitallista sovellusta (.apk-paketti). Android Users Beware: Delete These 240 Malicious Apps Now www.forbes.com/sites/kateoflahertyuk/2020/10/08/android-users-beware-delete-these-240-malicious-apps-now/ Android users need to check their devices today after security researchers revealed 240 malicious […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2021-06-10

Ministeri Harakka: Panostus kriittisten toimialojen tietoturvaan ja tietosuojaan on investointi tulevaisuuteen www.lvm.fi/-/ministeri-harakka-panostus-kriittisten-toimialojen-tietoturvaan-ja-tietosuojaan-on-investointi-tulevaisuuteen-1376154 Valtioneuvosto vahvisti 10. kesäkuuta 2021 periaatepäätöksen, jolla linjataan toimia yhteiskunnan kriittisten toimialojen tietoturvan ja tietosuojan tason parantamiseksi. Periaatepäätöksen linjaukset perustuvat asiaa selvittäneen poikkihallinnollisen työryhmän ehdotuksiin. Jättimäinen huijausaalto pyyhkii Suomea Varo tekstiviestejä! www.iltalehti.fi/tietoturva/a/ffdd91fc-4435-4ce8-ab6a-6a47d69bc1d4 Nyt Kyberturvallisuuskeskus varoittaa uusista huijausviesteistä, jotka liittyvät todennäköisesti samaan haittaohjelmaan. Kotimaisista […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.