Daily NCSC-FI news followup 2020-11-15

Podcast: KRP:llä kova vaihe päällä Vastaamo-tutkinnassa “Etsimme sieltä valtavasta datamassasta niitä jälkiä”

www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000007620372.html Me halusimme turvata esitutkinnan alkutoimet ja myös teimme kaikkemme sen eteen, että sitä tietokantaa ei julkaistaisi ja että me saisimme sen mahdollisesti takaisin, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Leponen sanoo keskusrikospoliisin Kuulusteluhuone-nimisessä podcastissa. Podcast:

cms.megaphone.fm/channel/JKSO4493460300?selected=JKSO5346679437. Podcastin sisältö tekstinä:

www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/poliisiwwwstructure/94651_Kuulusteluhuone-podcastin_erikoisjakso_-_Vastaamo_litterointi_.pdf?4e5ccbcdcd87d888

CISA Publishes 2020 Chemical Security Webinars Agenda

chemical-facility-security-news.blogspot.com/2020/11/cisa-publishes-2020-chemical-security.html CISA will be holding this mostly-annual summit this year as a three-day virtual event held on consecutive Wednesday’s in December. This week’s update provides an agenda for the three-day event.

You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-03

Koronavirustartuntoja jäljittävän sovelluksen testaaminen alkaa Suomessa samalla yhteiseurooppalaisen ratkaisun löytäminen näyttää yhä vaikeammalta yle.fi/uutiset/3-11332842 Koronavirustartuntojen jäljittävän puhelinsovelluksen testaaminen käynnistyy tässä kuussa Suomessa. Vaasan keskussairaalassa toteutettavassa pilottihankkeessa selvitetään, miten hyvin puhelimien Bluetooth-teknologia selviää lähikontaktien kartoituksesta. Sosiaali- ja terveysministeriö on arvioinut, että altistumisia jäljittävä sovellus voisi olla käytettävissä kesäkuussa. Levittääkö 5G-säteily koronavirusta ja onko se uhka lasten […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-11-15

Clampdown on US border device searches not such a big deal www.zdnet.com/article/clampdown-on-us-border-device-searches-not-such-a-big-deal/#ftag=RSSbaffb68 Alasaad v. Mcaleenan acknowledges the intrusiveness of digital searches, but it’s only about “contraband” and falls short of requiring a warrant. It’s time for SCOTUS and Congress to dig deeper, say experts. New Emotet Report Details Threats From One of the Worlds Most […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-01-09

Satasairaalassa jälleen tietoverkkokatkos, vika luultua pahempi myös perusturvassa ongelmia yle.fi/uutiset/3-11149405 Katkos alkoi torstaina aamupäivällä ja kesti noin 20 minuuttia. Satasairaalan tietohallintojohtaja Leena Ollonqvistin mukaan sairaalan it-osasto teki testiä, jolla estää viimeviikkoinen katkos. Testi aiheutti samankaltaisen luupin kuin viime viikolla. A lazy fix 20 years ago means the Y2K bug is taking down computers now www.newscientist.com/article/2229238-a-lazy-fix-20-years-ago-means-the-y2k-bug-is-taking-down-computers-now/ […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.