Daily NCSC-FI news followup 2020-10-18

New Windows 10 Remote Hacking Threat ConfirmedHomeland Security Says Update Now

www.forbes.com/sites/daveywinder/2020/10/18/new-windows-10-remote-hacking-threat-confirmed-homeland-security-says-update-now/

CVE-2020-5135 – Buffer Overflow in SonicWall VPNs – Patch Now

isc.sans.edu/forums/diary/CVE20205135+Buffer+Overflow+in+SonicWall+VPNs+Patch+Now/26692/ Discovered by Tripwire VERT, CVE-2020-5135 is a buffer overflow vulnerability in the popular SonicWall Network Security Appliance (NSA) which can permit an unauthenticated bad guy to execute arbitrary code on the device.

Miksi Kiina ei ole jo saavuttanut Yhdysvaltoja? Digitalisaatioista huolimatta aseteknologia ei siirry maasta toiseen napinpainalluksella

yle.fi/uutiset/3-11569853

6 huijausta, jotka jokaisen tulisi tunnistaa vaarana tuhansien eurojen menetykset

www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/a0c7fb71-cee5-4782-8a2a-a10e1454c703 Erilaisten huijausten lisääntyessä kannattaa mieleen painaa tavallisimpia tapoja, joilla rikolliset yrittävät hyötyä.

83% Of Enterprises Transformed Their Cybersecurity In 2020

www.forbes.com/sites/louiscolumbus/2020/10/18/83-of-enterprises-transformed-their-cybersecurity-in-2020/

You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-31

Nettipetoksia tehnyt vangittiin www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/nettipetoksia_tehnyt_vangittiin_90541?language=fi Petokset ovat olleet enimmäkseen tyypillisiä nettipetoksia, joissa myydään olematonta tavaraa hyväuskoisille ihmisille lähinnä Tori.fi-sivustolla. Hacker leaks database of dark web hosting provider www.zdnet.com/article/hacker-leaks-database-of-dark-web-hosting-provider/ “This information could substantially help law enforcement track the individuals running or taking part in illegal activities on these darknet sites, ” Under the Breach told ZDNet. The […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-09-24

New NetWire RAT Variant Being Spread Via Phishing www.fortinet.com/blog/threat-research/new-netwire-rat-variant-spread-by-phishing.html NetWire is a Remote Access Trojan (RAT) malware that has been widely used for many years. Recently, FortiGuard Labs noticed a malware spreading via phishing email, and during the analysis on it, we discovered that it was a new variant of NetWire RAT. LookBack Forges Ahead: […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-04

F-Secure varoitti äsken haavoittuvuuksista nyt alkoivat hyökkäykset www.tivi.fi/uutiset/tv/45c37640-e8d3-416b-a501-b10979428311 Salt-sovellus ei välttämättä ole tuttu suurelle yleisölle, mutta järjestelmien ylläpitäjille se on. Sitä käytetään palvelinten hallintaan datakeskuksissa, pilvessä ja yritysten omissa konesaleissa. ZDnet kirjoittaa, että viikonlopun aikana hakkerit ovat uutterasti nuuskineet verkosta Salt-asennuksia. Hyökkäyksiä on myös tehty. Kohteiksi ovat joutuneet ainakin LineageOS -mobiilikäyttöjärjestelmän kehittäjät, Ghost-blogialusta sekä sertifikaattiviranomainen […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.