Categories
NCSC-FI News followup

Daily NCSC-FI news followup 2020-07-12

TrickBot malware mistakenly warns victims that they are infected

www.bleepingcomputer.com/news/security/trickbot-malware-mistakenly-warns-victims-that-they-are-infected/ The notorious TrickBot malware mistakenly left a test module that is warning victims that they are infected and should contact their administrator.

Testissä 6 salasanojen hallintasovellusta – näillä helpotat elämää tuntuvasti

www.tivi.fi/uutiset/tv/b5c602b4-8ed5-46d9-aa32-8bc76ce4298a Satojen eri käyttäjätunnusten ja salasanojen yhdistelmiä on lähes mahdoton muistaa. Miksi edes pitäisi muistaa? Sitä varten ovat salasanojen hallintasovellukset, jotka joko tallentavat kirjautumistiedot omalle koneelle tai pilveen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.