You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-12-04

KUTSU TRAFICOMIN KYBERTURVALLISUUSKESKUKSEN MEDIAWEBINAARIIN: ONKO KODIN ÄLYLAITE AVOIN OVI HAKKERILLE? www.epressi.com/tiedotteet/teknologia/kutsu-traficomin-kyberturvallisuuskeskuksen-mediawebinaariin-onko-kodin-alylaite-avoin-ovi-hakkerille.html Verkossa olevat älylaitteet voivat olla kanava koteihin suuntautuviin tietoturvahyökkäyksiin. Siksi tuotteiden valmistajien ja markkinoijien täytyy varmistaa laitteidensa tietoturvataso. Miten vuosi sitten Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin julkistama Tietoturvamerkki on otettu vastaan yrityksissä? Miten se auttaa kuluttajia löytämään tietoturvallisen älylaitteen?. Ilmoittaudu mediawebinaariimme viimeistään ti 8.12. klo […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-10-08

Saitko tekstiviestin Postin nimissä? Varothan, viesti voi olla huijaus www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/ajankohtaista/saitko-tekstiviestin-postin-nimissa-varothan-viesti-voi-olla-huijaus Päivitetty 07.10.2020 14:28. Uudessa huijaustyypissä tekstiviestillä lähetetystä linkistä aukeava kalastelusivu muuntautuu päätelaitteesi mukaan: iOS-laitteilta kalastellaan iCloud-tunnuksia, Androideille tarjotaan haitallista sovellusta (.apk-paketti). Android Users Beware: Delete These 240 Malicious Apps Now www.forbes.com/sites/kateoflahertyuk/2020/10/08/android-users-beware-delete-these-240-malicious-apps-now/ Android users need to check their devices today after security researchers revealed 240 malicious […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-01-25

Kyberhäiriötilanteisiin kannattaa valmistautua jo etukäteen varautumista koskevat suositukset ja sääntely koottiin yhteen www.epressi.com/tiedotteet/tietoturva/kyberhairiotilanteisiin-kannattaa-valmistautua-jo-etukateen-varautumista-koskevat-suositukset-ja-saantely-koottiin-yhteen.html Huoltovarmuusorganisaation Digipooli ja Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry ovat julkaisseet suositukset kyberturvallisuudestaan huolehtiville yrityksille sekä IT- ja tietoturvapalveluiden tarjoajille. Suosituksia tarjoillaan kolmeen vaiheeseen: ennen sopimista, palvelun ylläpidossa ja häiriötilanteissa huomioitaviin asioihin. Does Your Domain Have a Registry Lock? krebsonsecurity.com/2020/01/does-your-domain-have-a-registry-lock/ Hackers target […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.