You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-12-03

Widespread android applications still exposed to vulnerability on google play core library blog.checkpoint.com/2020/12/03/widespread-android-applications-still-exposed-to-vulnerability-on-google-play-core-library/ A new vulnerability for the Google Play Core Library was published late August, given the CVE-2020-8913, which allows Local-Code-Execution (LCE) within the scope of any application that has the vulnerable version of the Google Play Core Library. Code execution is an attackers […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2021-06-27

Builder for Babuk Locker ransomware leaked online therecord.media/builder-for-babuk-locker-ransomware-leaked-online/ The builder for the Babuk Locker ransomware was leaked online this week, allowing easy access to an advanced ransomware strain to any would-be criminal group looking to get into the ransomware scene with little to no development effort Google announces unified vulnerability schema to strengthen open-source security […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2021-03-22

Näin haittaohjelma tulee älypuhelimeen ja miten se estetään pjarvinen.blogspot.com/2021/03/nain-haittaohjelma-tulee-alypuhelimeen.html?m=1&s=09 Pari päivää sitten puhelimeeni kilahti tekstiviesti: “[OmaPosti] Sinulla on paketti, joka on allekirjoitettava, tarkista…” (ja is.gd-linkkilyhennyspalvelun taakse piilotettu osoite). Haittaohjelmien yhä lisääntyessä virustorjuntaohjelma saattaa olla paikallaan, varsinkin jos puhelimeen ladataan pelejä ja sitä käytetään huolimattomasti. Ilman torjuntaohjelmaakin pärjää, kunhan ei lataa epämääräisiä ohjelmia eikä ikinä asenna […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.