Daily NCSC-FI news followup 2019-11-10

Tällaisilla viesteillä suomalaisilta yrityksiltä kalastellaan rahaa katso, olisitko itse haksahtanut

yle.fi/uutiset/3-11026269?origin=rss Tässä jutussa näet esimerkkejä aidoista työpaikoille tulevista huijausviesteistä.

The state of JavaScript frameworks security report 2019

snyk.io/wp-content/uploads/snyk-javascript_report_2019.pdf A security review of Angular and React with a sneak peek into Vue.js, Bootstrap and jQuery. Also

www.i-programmer.info/news/167-javascript/13232-the-perils-of-jquery.html. ” Although the JavaScript library jQuery is no longer as popular as it was, it is still widely used. As a result at least six in ten websites are impacted by jQuery XSS vulnerabilities. “

5G-teknologia tulee myös viranomaisten avuksi saako taivaalta droonikuvaa suorana?

yle.fi/uutiset/3-11060861?origin=rs Oulun yliopiston vetämä Priority-projekti tutkii ja kehittää viranomaisille ja etäyrityksille suunnattuja toiminnan kannalta kriittisiä viestintäratkaisuja. Mukana tutkimuskonsortiossa on tutkimuslaitoksia (Centria- ja Turun ammattikorkeakoulut), VTT, viranomaisia (mm. Puolustusvoimat ja pelastustoimi) sekä yrityksiä.

Miten hakkeri tekee tiedustelua?

www.jyu.fi/fi/ajankohtaista/arkisto/2019/10/miten-hakkeri-tekee-tiedustelua Team ROT -valkohattuhakkerikollektiivin Iiro Uusitalo esittelee hakkereiden käyttämiä tiedustelumenetelmiä, joilla hakkerit selvittävät etukäteen reittejä hyökkäyksen kohteena oleviin tietojärjestelmiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.