Daily NCSC-FI news followup 2019-08-25

Kiristyshaittaohjelmat pistävät kaupunkien sisun koetukselle ympäri Amerikkaa

www.nytimes.com/2019/08/22/us/ransomware-attacks-hacking.html

Android 10 julkaisu tulee korjaamaan melkein kaksisataa tietoturvaongelmaa.

www.forbes.com/sites/daveywinder/2019/08/23/android-10-google-confirms-193-security-vulnerabilities-need-fixing/

Hostinger: Jopa 14 miljoonaa asiakasta tietomurron uhrina. Salasanat vaihdettu turvatoimena.

www.hostinger.com/blog/security-incident-what-you-need-to-know/

Webmin liittyy Pulse Securen ja Fortigaten joukkoon, kun rikolliset aktiivisesti yrittävät hyväksikäyttää viimeaikaisia tietoturvahaavoittuvuuksia.

www.zdnet.com/article/hackers-mount-attacks-on-webmin-servers-pulse-secure-and-fortinet-vpns/

Tekninen analyysi APT34 (OilRig, CobaltGypsy) TwoFace webshell – -työkalusta.

www.emanueledelucia.net/a-dive-into-apt34-aka-oilrig-aka-cobalt-gypsy-twoface-webshell/

You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2019-12-27

Yli puolet haittaohjelmista muhii kodin älylaitteissa – kaksi asiaa, joilla tukit helpoimmat vuotopaikat yle.fi/uutiset/3-11127237?origin=rss Kotirauhaasi häiritsevät uhat ovat varsin yksinkertaisia haittaohjelmia. Kun perusasiat ovat kunnossa, saadaan tietoturva paljon paremmaksi. Muista nämä: salasana ja laitteen päivitykset.. Nämä kaksi kriteeriä ovat myös tietoturvamerkin ehtoja laitevalmistajille – tietoturvamerkki.fi/ Kunnilla heikkoja salasanoja ja huteria palomuureja – Lahti maksoi kyberhyökkäyksen […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-03-10

Microsoft Hijacks Necurs Botnet that Infected 9 Million PCs Worldwide thehackernews.com/2020/03/necurs-botnet-takedown.html Microsoft today announced that it has successfully disrupted the botnet network of the Necurs malware, which has infected more than 9 million computers globally, and also hijacked the majority of its infrastructure. Fingridin kumppani joutui tietomurron uhriksi Verkot ovat hyvin suojassa edelleen www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006434452.html Hyökkäys […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-05-03

Koronavirustartuntoja jäljittävän sovelluksen testaaminen alkaa Suomessa samalla yhteiseurooppalaisen ratkaisun löytäminen näyttää yhä vaikeammalta yle.fi/uutiset/3-11332842 Koronavirustartuntojen jäljittävän puhelinsovelluksen testaaminen käynnistyy tässä kuussa Suomessa. Vaasan keskussairaalassa toteutettavassa pilottihankkeessa selvitetään, miten hyvin puhelimien Bluetooth-teknologia selviää lähikontaktien kartoituksesta. Sosiaali- ja terveysministeriö on arvioinut, että altistumisia jäljittävä sovellus voisi olla käytettävissä kesäkuussa. Levittääkö 5G-säteily koronavirusta ja onko se uhka lasten […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.