Daily NCSC-FI news followup 2019-06-16

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2548337 Lahden kyberhyökkäyksen kaltaista tapahtumaa oli osattu odottaa, toteaa Liikenne- ja viestintäviraston Traficomin johtava asiantuntija Kauto Huopio. Rikolliset etsivät jatkuvasti verkon haavoittuvuuksia ja iskevät heikkoon kohtaan heti sellaisen havaittuaan. Kyse voi olla tunneista.

Telegram CEO Fingers China State Actors for DDoS Attack

threatpost.com/telegram-ceo-china-ddos-attack/145654/ The chief executive of secure messaging app Telegram is pointing the finger squarely at China as the culprit responsible for the distributed denial of service (DDoS) attack that it suffered on Wednesday.

Yubico to replace vulnerable YubiKey FIPS security keys

www.zdnet.com/article/yubico-to-replace-vulnerable-yubikey-fips-security-keys/ Yubico said today it plans to replace certain hardware security keys because of a firmware flaw that reduces the randomness of cryptographic keys generated by its devices.

You might be interested in …

Daily NCSC-FI news followup 2020-09-17

Ransomware attack at German hospital leads to death of patient www.bleepingcomputer.com/news/security/ransomware-attack-at-german-hospital-leads-to-death-of-patient/ A person in a life-threatening condition passed away after being forced to go to a more distant hospital due to a ransomware attack. www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006638568.html Postin nimissä lähetettäviä huijaustekstiviestejä tulee suomalaisille hyvin aktiivisesti. Ilta-Sanomat Digitoday on saanut useita ilmoituksia viime viikonloppuna ja tällä viikolla lähetetyistä […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2019-09-14

Using Docker to Do Machine Learning at Scale www.crowdstrike.com/blog/using-docker-to-do-machine-learning-at-scale/ One key building block we use for scaling our machine learning models at CrowdStrike® is Docker containers. Docker containers let us construct application environments with all the dependencies, tools and security our teams need in an easy to maintain pipeline. This ensures that everyone on the […]

Read More

Daily NCSC-FI news followup 2020-10-22

Psykoterapiakeskus Vastaamon kiristäjä julkaisi yöllä lisää erittäin arkaluontoisia potilaskertomuksia yle.fi/uutiset/3-11606925 Psykoterapiakeskus Vastaamoa kiristävä henkilö on julkaissut yöllä Tor-verkossa lisää varastamiaan potilastietoja. Potilastiedoista ilmenee Vastaamon asiakkaiden nimet, osoitteet, henkilötunnukset ja potilaskertomukset.. katso myös www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_jatkaa_epaillyn_torkean_tietomurron_tutkintaa_uhreja_pyydetaan_tekemaan_rikosilmoitus_94140?language=fi Toimi näin, jos epäilet joutuneesi tietovuodon uhriksi yle.fi/uutiset/3-11608585 Kyberturvallisuuskeskus ja rikosuhripäivystys ovat koonneet toimintaohjeet tietovuodon uhriksi joutuneille.. katso myös www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/ajankohtaista/neuvoja-identiteettivarkauden-tai-tietovuodon-uhrille US govt: […]

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.