Categories
NCSC-FI News followup

Daily NCSC-FI news followup 2019-06-16

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2548337 Lahden kyberhyökkäyksen kaltaista tapahtumaa oli osattu odottaa, toteaa Liikenne- ja viestintäviraston Traficomin johtava asiantuntija Kauto Huopio. Rikolliset etsivät jatkuvasti verkon haavoittuvuuksia ja iskevät heikkoon kohtaan heti sellaisen havaittuaan. Kyse voi olla tunneista.

Telegram CEO Fingers China State Actors for DDoS Attack

threatpost.com/telegram-ceo-china-ddos-attack/145654/ The chief executive of secure messaging app Telegram is pointing the finger squarely at China as the culprit responsible for the distributed denial of service (DDoS) attack that it suffered on Wednesday.

Yubico to replace vulnerable YubiKey FIPS security keys

www.zdnet.com/article/yubico-to-replace-vulnerable-yubikey-fips-security-keys/ Yubico said today it plans to replace certain hardware security keys because of a firmware flaw that reduces the randomness of cryptographic keys generated by its devices.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.